Restaurang Bar med toppläge i Stockholm

  • Cocktail bar
  • Bord ser
Restaurang Bar med toppläge i Stockholm
Kontakta oss för pris - Restaurang och Bar
Objekt nr: 1652

Nu finns det möjlighet att vara med från början att utveckla en nyrenoverad restaurang i Stockholm. Med bara ett stenkast från Centralstation ligger denna nyrenoverade restaurang i en hörnlokal. Restaurangen har panoramafönster från golv till tak som erbjuder en fin utsikt.

Här finns det möjlighet att jobba med flera olika segment såsom frukost, Lunch, middag, födelsedagar, bröllop, företagsevenemang, julbord och nyårsfest.

Idag serverar man peruansk inspirerade tapas med ett brett sortiment av dryck. Man onsdagar Pub Quiz, torsdagar Livemusik, fredagar Dj och lördagar olika event.

Restaurangen har plats för upptill 250 gäster och erbjuder den senaste och högsta tekniklösningar med två projektorer,80 tum skärm samt fällbara skärmar, ett obefläckat ljudsystem samt utmärkta justerbara belysningsmöjligheter.

Nuvarande ägaren tog över lokalerna i våren 2022 och efter renovering och ombyggnation startades verksamheten fr.o.m. september 2022. Verksamheten har varit i gång ca 8 månader och har fått mycket bra respons. Det har varit stor efterfrågan om eventbokningar.

Det finns även ett separat byggt Café i korridoren inom stora fastigheten införlivat med restaurangen som man inte har kommit i drift än. Man kan ev. arrendera ut Café delen eller bedriva själv.

Under 2022 hann man inte med att anordna uteserveringen. I år har man kommit i gång med det också. Ägaren är i dialog med myndigheten att förlängt tillstånd till 03.00, vilket kan vara klar inom någon vecka.

Öppettider.

Måndag-torsdag.          16.00-23.00

Fredag –Lördag           16.00-01.00

Söndag                          Stängt

 

Yta.266 kvm

Hyra. 99 750 kr/månad

Sittplatser. Ca.165 inomhus samt ca. 40 på uteserveringen.

Pris. kontakta oss för info.

 

För ytterligare frågor vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Ovanstående uppgifter har erhållit från Säljaren.